Jdi na obsah Jdi na menu

(Ne)bylo dost umělotiny!

je to vejškaTak nám to v matičce Praze roste jak houby po dešti a mimopražští mohou jen závidět. Řeč je samozřejmě o umělých lezeckých stěnách. Po stěně v Košířích, která je pro nás dost z ruky se pro veřejnost otevřela SmíchOFFka, kde jsme nedávno byli na závodech MČR na obtížnost. Bude otevřena celoročně od 10-23h a zatím za zaváděcí vstupné 70Kč. Zajímavostí je upozornění na minimální délku lana 40m a vybrané zásady k lezení a chování se na stěně. Zatím je vytvořeno asi 50cest různé obtížnosti a další se tvoří. Tak kdo si z lezecké frakce H.K.Stáří poprvé sáhne na zdejší chyty?

                                                                                                            Venca Obrazek 

 

Náhledy fotografií ze složky MČR SmíchOFFka 2006

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Za lezením do Letňan

Já myslím, že Letňanům stačí Tesco, Kika, Cinema, Kučerovka... a za lezením budu radši dojíždět. Ještě by ty skály museli v roce 2016 rozbijet až zde bude olympiáda a prodražilo by se to! Tu nabídku na zítřek samozřejmě beru.

Andrej - Košíře

Včera jsem byl s Petrem na stěně v Košířích. Pošlu nějaké fotto, komentářem, kterej může byt dost zajímavej o tom jak na mne stěna zapůsobila(nebo spíš cesty?). Na zítra jsem domluven s Pexesem, že někam vyrazíme a také s tím soulasí i Petr, takže se můžeš přidat. Jestli ti jsou stěny z ruky, tak už připravuju KNOW-HOW stěny v Letňanech a také přestěhuju všechny skály z republiky do Letňan. aŠ.