Jdi na obsah Jdi na menu

MČR na obtížnost na SmíchOFFce

     SmíchOFFka - 17.12.2006   Pexeso, Andrej, Petr a Venca

za ty peníze to byl zážitek!První naše seznámení s novou umělou stěnou v Praze. Výsledky a podrobnější informace o závodech na lezci.cz První dojem ze stěny - je to o hodně vyšší než v Mamutu či Namche, zatím je postaveno asi kolem poloviny stěny a pro veřejnost to bude v provozu až po kolaudaci. Kdy to bude neví v tuto dobu možná ani provozovatel. Podle prvních pohledů na postavené profily, to vypadá, že i středně zdatní lezci zde najdou své cesty. Počkáme si a zatím budem věrni svému Mamutu. Krátce k závodům, atmosféra finálových bojů byla skvělá, postavené cesty opravdu perfektní, doprovodný program příjemný a jen toho skla na vitaminG mohlo být více, ale jinak se pořadatelům nedalo co vytknout. Zlatým hřebem lezení byl finálovej TOP Tomáše Mrázka.

                                                                                                                                                                   Venca  Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky MČR SmíchOFFka 2006

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Dárek do rodiny?

To bych rád věděl komu to Ježíšek tu desku přinese? Možná Věře, protože když se to otočí, tak to bude pěknej vál do kuchyně.

Andrej - Magi-deska.

Tak ta kamaráde leží zabalená pod vánočním stromečkem. Psssst. Nikomu to neříkej, to má být překvapení. aŠ.

Venca - Lezeš nebo chlastáš?

Andreji, až tam půjdeš příště si zalézt, tak tam nebude tolik žížnivejch krků a to sklo se na tebe určitě dostane. Já si myslím, že tu stěnu dělali tobě na míru (ta výška, to je na vytrvalostní sílu a tu ty máš) a budeš zde často. Co dělá ta tvoje magi-deska, už někde visí?

Andrej - Naštvanej!

VitamínG mi prodali před nosem a zase jsem musel čekat, takže nevidím důvod abych tam chodil, když nemaj sklo. aŠ.