Jdi na obsah Jdi na menu

  Přidávám na naše stránky krátký report z Valné hromady ČHS 2019, která se konala 23.března v Praze na Strahově a k zastupování našeho klubu H.K.Stáří Praha se přidalo ještě zastoupení oddílu č.261 KHS Brdy. Celkově bylo přítomno nebo zastoupeno 23,27% členů svazu s hlasovacím právem (14565 členů v 395 oddílech), což je o něco méně než v minulých letech, ale byli jsme usnášenischopní.

dsc_2445.jpg

 Jednání zahájil předseda ČHS Jan Bloudek, které poté předal řízení Petru Reschovi, který byl zvolen předsedajícím Jednalo se o nevolební valnou hromadu(VH) o 20ti bodech programu(viz Bulletin č.71/2019) a vše probíhalo zcela hladce. Nebudu zde vše popisovat, protože vše je podrobně zaznamenáno na stránkách lezce a horyinfo, ale jen bych vypíchl některé momenty. Příjemná byla zdravice Igora Kollera a jeho komentář k výzvě " Aj my sme Tatry!",

dsc_2447.jpg

 vystoupení Gerta Tschunka k volbě P.Aksamita do funkce člena VV ČHS a Boženky Valentové o kauze zrušení pobočných spolků a nahrání údajů o členské základně do Rejstříku sportu, navýšení odměny pro předsedu svazu, schválení novely disciplinárního řádu ohledně antidopingových pravidel,  vydražení vyřazeného svazového projektoru za 950 Kč a neschválení návrhu na posílení profesionalizace závodního lezení, kdy jsem se zdržel hlasování. Návrh rozpočtu na rok 2019 je naplánován opět vyrovnaně na příjmy a výdaje 19 774 200 Kč.

dsc_2459.jpg

     Na úplný závěr příspěvku konstatuji, že to dnes skončilo velmi brzy po 13hod. závěrečným usnesenímdsc_2472.jpg

 

 

 

 

 

 

 

    A ještě přidávám, že mám pro náš oddíl ročenku ČHS 2018 a příští VH ČHS má už termín a to 21.3.2020.

                                                                                              zástupce H.K.Stáří Praha na VH ČHS - Venca Obrazek 

 

Náhledy fotografií ze složky VH ČHS 2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář