Jdi na obsah Jdi na menu

                  Přechod Krkonoš
    Letos již poosmé jsme se sešli na tradičním zimním přechodu hřebene Krkonoš. Nikdo nezareagoval na poslední výzvu k obsazení volného místa tak tedy “sedm statečných”.

imgp2551w.jpg

  Jarda Rosa sice varoval, že jsme si nevybrali z hlediska počasí nejšťastnější termín na hřebenech hrozila vichřice až 22 m/s. To jsme si ale již prožili několikrát a vítr zas nezklamal tentokrát nás dokonce donutil opustit hřeben a tudíž jsme nedosahli stanovenou metu Vysoké kolo. Ale zato jsme prožili v této podivné zimě nefalšovaný totálně zimní výlet do hor.stitched_002w.jpg

  Protože v naší obvyklé noclehárně na Dvorské boudě nás nechtěli, zavítali jsme do mekky turistů, na Luční boudu. Měli jsme trochu strach, zdali to tam nabude příliš snobské, ale jen jsme usedli do lokálu k půllitru Paroháče, resp. 0,4l, naše obavy byly rázem ty tam. Na Luční si hostů váží, ať spí ve spacáku nebo v apartmá….V rámci gastroturistiky za mě jedna s hvězdičkou. Příště nikam jinam.

imgp2555w.jpg

  V neděli nás čekala tradičně Sněžka. Každý Čech by měl alespoň jednou v roce vyjít na Sněžku vyjít, ne vyjet! Sněžka byla klasická, vichr a čaj v poštovně. Potom na Růžohorky a busem z Horního Maršova do Prahy.

             Ahoj Krkonoše těšíme se zase za rok již na 9. ročník.


      Pojďte s námi, bude zas vítr a sranda, za to ručíme:
      Pavel, Peťas, Pavel Světlík, Ondra, Honzil,
      Režie: Kamzík
      Cestovní kancelář: Eva

                                    Hoře zdar!

 

Náhledy fotografií ze složky přechod Krkonoš 30.-31.1.2016