Jdi na obsah Jdi na menu

  Letošní První slanění na Holasu vyšlo opět na druhou sobotu v lednu. Počasí a účast našeho klubu byla standartní - Piňda s Evou, Venca, Peťas se Simčou a přáteli, Kamzík, Petr s Jankou a Tom s rodinou, Bohouš a Wally s dcerou.

stitched_001.jpg

   Setkání horolezců na Holém vrchu se nese v příjemné atmosféře, provede se symbolické první slanění, obdrží se glejt od Pštrosáka, vypije se něco svařáku, opečou se vuřty na ohňi,.....

dsc_2554.jpg

  Závěr u dohořívajícího ohně opět patřil pořádajícímu klubu z HO Bohnic a HK Stáří Praha a jedinou nepříjemností byl nedostatek svařáku, který došel letos dříve než jindy. Závěr sestupu koridorem na cestu dolů k potoku byl i tak dobrodružstvím, s dobrým koncem a bez zranění. Cesta dolů Tichým údolím podél Unětického potoka do Roztok na vlak do Prahy už byla poklidná.

dsc_2575.jpg

  Letošní Holas je už minulostí a příští setkání v roce 2017 bude jubilejní 50.ročník, takže se máme na co těšit.Přijďte, bude opět veselo!  

                                                                                                                            zaznamenal Venca  Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky 1slanění na Holasu 2016

Komentáře

Přehled komentářů

Předseda - Pomoc

Já jsem určitĕ pro, dobrý nápad Pavle

Pavel - Holasu zdar

Cesta byla nádherná Eva mě krasně vytáhla do kopce. Ano bohnickým jsem slíbil pomoc z přípravou pokud budou potřebovat. Doufám že nejste proti ?

Venca - Re: Holasu zdar

Já ne, ale můžu mluvit jen za sebe, jdem do toho, na příští rok(50.výročí) budou ty přípravy asi objemnější, já už Karlovi slíbil fotky za posledních 10let.

Předseda - Aktivita-reakce

K te aktivitě se přidávám a dávám palec hore. Nyní si můžeš dát do akcí přechod V.Fatry -poslední víkend v lednu (zatím 6 lidi) a přelom srpna a září 2. pokus o Matterhorn z It strany (zatím 4 lidi). Dále bych rád obnovil skupinové lezení venku, udělat pár výletů na skály ve větším množství členů a kamarádů. Pic

Předseda - Re: Aktivita-reakce

Vzhledem k tomu, že se nám do oddílu vrátil Štika s Janičkou, kteří jsou v lezení velkými tahouny si myslím, že to nebude problém zrealizovat.

Venca - Vyvolám diskuzi ?

Mám do komentáře spíše otázky a čekám na vaše reakce. Předem se zeptám(Evo), jak dopadla zpáteční cesta z Holasu do Lysolajského údolí? Cesta dolů k potoku byla ve stylu "valící se kamení-Rolling stones ze Stáří". Při závěrečné nahoře u dohořívajícího ohně se debatovalo o pomoci bohničákům s touto akcí, nemá někdo podrobnosti? Další otázka je ke klubové aktivitě na letošní rok, bude jí zase poskromnu, ale nebylo by dobré ji předem(pro info) dávat na klubové stránky?