Jdi na obsah Jdi na menu

  Letošní vánoční schůzku jsme opět absolvovali v salónku restaurace U Pecků, tak jako vloni. Místní podzemní prostory jsou rozsáhlé a dnes jsme zakotvili ve vedlejší místnosti a trochu tady bylo chladněji a tak došlo i na nějaké to tvrdší (záhřevnější) pitivo.

fsc_1830.jpg

  Na poslední chvíli skočil zákeřný covid na našeho předsedu, takže mu přejeme brzké uzdravení a celé jeho rodině vše nejlepší do nového roku 2024. Letošní návštěvnost byla trochu skromnější a přítomna byla Sylva, Regina, Pexeso s Míšou, Venca s Aničkou, Peťas a Honza Červený.

fsc_1832.jpg

Něco se popilo, pojedlo a předávali se drobné dárky a vše proběhlo v klidné předvánoční pohodě.

fsc_1833.jpg

   Padaly návrhy na nějaké klubové akce na rok 2024, něco ve stylu letošního Blaníku. Buďte proaktivní a zkuste navrhnout zajímavou lokalitu a vyrazíme. Já začínám hned 1.1.2024 na oddílové Pikovické jehle.

fsc_1834.jpg

   Akci Novoroční sraz na Holáči, které se pravidelně účastňujeme a kterou pořádal HO Bohnice se koná vždy první sobotu v roce a vychází na 6.1.2024. Pořadatelství přejímá spolek Boryš a veškeré informace o akci včas upřesníme. Účastníme se i přípravy ohně, proběhne opékaní buřtů, konzumace svařáku a případně i slaňování, ale po vlastním a na vlastní nebezpečí.

.

          Šťastné a veselé Vánoce, životní pohodu a zdraví vám Všem přeje H.K.Stáří Praha

                                                                    Postřehy z klubové vánoční párty zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání U Pecků 2023

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář