Jdi na obsah Jdi na menu

 Horolezec“ spadl do kolejištěObrazek

 

 

Zraněného naložili do vrtulníku (ilustrační foto)

foto: HZS Zlínského kraje

V Pikovicích nedaleko Prahy spadl v sobotu po poledni sedmnáctiletý mladík ze skály do kolejiště. Utrpěl mnohačetná zranění, která jej ohrožují na životě. Na trati byla kvůli tomu dočasně přerušena vlaková doprava, ale vlaky již opět jezdí.

 

11.6. 2005 15:50

   Nehoda se stala kolem 13:30. Mladík spadl při slézání skály nazývané Pikovická jehla. Podle policie nebyl jištěn a při slézání skály mu uklouzly nohy. Podle policie nikdo cizí na tomto neštěstí vinu nenese.

Jeho záchrana byla komplikovaná, protože hasiči a záchranáři museli ke zraněnému dojít asi dva kilometry pěšky. Odnesli jej poté k vrtulníku, který jej transportoval do pražské nemocnice v Motole.

 Diskusní příspěvek z netu

Samozřejmě se jedná o narušené osobnosti. Právě proto jsou zde tzv. horolezci schopni obhajovat svoji bezesporu iracionální činnost a vytrvalou snahu se sebepoškodit, či dokonce přímo záměrně ohrozit svůj život, stejnými pseudoagumenty, jako obdobné snahy uživatelů nejrůznější stimulačních látek alespoň se pokusit zoficiálnit své počínání, jako jejich právo na dráždivé podněty pro jejich vykolejenou psychiku, vykazující ztrátu základních sebezáchovných instinktů.

Home

 

Náhledy fotografií ze složky Píkovická jehla