Jdi na obsah Jdi na menu

Schůze OVK pro Prahu a Střední Čechy - září 2008

                zasedačka ČSTV   č.215 na Strahově - 18.9.2008

 Dosti členů se omluvilo z různých důvodů (pracovních, zdravotních, dovolenkových...), ale i tak se nás sešlo 11členů komise zastupující region Prahy a Středních Čech. Schůzi vedl její předseda Karel Berndt, který probral zápis z minulé schůze, informace z poslední schůze CVK a seznámil přítomné s výměnou předsedy CVK, takže nejvyšším šéfem v současnosti je Vladimír "Vlčák" Wolf z Brna. 

Obrazek

  Vlk s Téšou na školení na Škrovádě

Z předminulé pracovní akce na Srbsku (24.11.07 v Alkazaru), kde se nepodařilo kvalitně zalepit borhák na cestě "Cest pro Janu", se hledaly schůdná nápravná opatření, ale větším problémem je to, že stávající správce Českého krasu Venca Ambrož pokládá funkci a není za něj odpovídající náhrada. Padaly takové názory, že by to měl být někdo znalý z okolí a to nejlépe z berounského oddílu, ale tam se do toho nikdo nehrne. Příští pracovní výjezd komise se koná 18.října 2008, samozřejmě na Srbsko a sraz je časně ráno v 8.00 v Alkazaru

Obrazek

 autoři "nepodařeného" lepení

Revidovalo se, kde všude jsou pracovní nástroje (vrtačky, rozbruska..) a v jakém jsou stavu hlavně používané akumulátory a sepisoval se potřebný materiál na příští rok. Dále se diskutoval problém autorství cest, které někdo, někdy navrtal a po čase někdo schopnější přelezl (V Hlubočepích A.Ondra cestu 11) a cesty které byly dělané dávno (např.Únorová na Blážině - S.Hokr, Perný) a jsou dnes dost "nebezpečné", nelezou se často a byl by zájem je dodatečně odjistit. Jak postupovat?

 

Obrazek

 svazová rozbruska

Jarní schůze komise OVK byla naplánována na 26.únor 2009 a měl by být už matroš na přejištění pro rok 2009. Uvidíme! Já osobně už mám všechno na Jehlu nafasováno a čeká mně jen práce a práce.

                                                                                     správce Píkovické jehly  Venca Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Správce Píkovické jehly - To ví, že budu!

Letos bylo v létě takové vedro, že lepidlo tvrdlo dříve, ještě než jsem ho aplikoval do vyvrtaných otvorů. Moc jsem toho neudělal.

Jarda - A budeš potřebovat brigádníky?

A budeš potřebovat brigádníky? Protože o prázdninách to byla od tebe sólo jízda. Telefony jsi nezvedal, zpětně jsi se neozýval. No jo, chtěl jsi veškerou smetanu slíznout sám. "Hamoun jeden". Jen si to kamarádi přečtěte, opět chce veškerou práci udělat sám, aby byl slavný.