Jdi na obsah Jdi na menu

Brigáda OVK na Plešivci

                                Pracovní výjezd na Plešivec 24-25.5.2008
Už se to pomalu stává tradicí, ale na pravidelných schůzích OVK na svazu se dohodnem a vyrážíme přejistit nějakou tu oblast v našem regionu Praha a Střední Čechy. Po podzimní návštěvě na vápencovém Srbsku (Alkazaru), kde je práce na generace, jsme zavítali na Brdy, na vrch zvaný Plešivec (654m), na skálu Hadí královny, která je tamní nejhodnotnější lezecký terén. 

Obrazek

 Práce byla koordinována místním správcem Frantou Mezerou a sešlo se nás tam s dětmi i psi kolem dvaceti i když OVK byla zastoupena jen 5členy a H.K.Stáří 3. Nakonec to docela stačilo, protože místní neskutečně tvrdá hornina likvidovala naše baterie ve vrtačkách a to bylo limitující. Jelikož byla přítomná i motorovka, tak pod skálou vzniklo příjemné sezení u ohniště a tak jsme to večer na počest správcových narozenin, náležitě oslavili. 

Obrazek

F.A.M.

Udělalo se kus práce i když na celkové přejištění tam bude ještě potřeba párkrát zavítat a ještě pár vrtáků ztupit. Už přemýšlejte správcové do jaké oblasti (sektoru) se vyrazí na podzim.

 

 

                                                                                            zapsal správce Píkovické jehlyObrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Přejištění Plešivce

Komentáře

Přehled komentářů

Dan - klíšťata...?!

No i já jsem žádné klíště nechytil. Asi jim moje krev tolik nejede, tak jako ta tvoje Venco ;-))

F. A. Mezera - Klíšťata??

Hm, podivné. Na mě se ty potvory neudržely. Asi žiju zdravě a vitamíny jim nejedou.

Venca - Klíšťata na Plešivci

Vyhlašuji soutěž o "Brdskýho klíšťáka" z akce. Já jsem jich vytočil do dneška už 3, furt se drbu a kontroluji vkusance. Je někdo úspěšnější?

Andrej - Dobré info.

Tohlensto se dá komentovat. Dík. aŠ.