Jdi na obsah Jdi na menu

Václav Kopecký (1953)

předseda horolezeckého klubu Stáří Praha (od 1999-2008), správce lezeckého útvaru Píkovická jehla v Dolním Posázaví (od 1995), člen OVK regionu Praha a Střední Čechy (od 2006), bývalý instruktor ČHS II.třídy (č.0715 do 2005) a administrátor těchto stránek (od 1.4.2006)

Můj kontakt: kopeckyvaclav@volny.cz a 737 388 435

S lezením jsem začal v roce 1971 na pískovcových věžích Prachova, horoškolu absolvoval před dávnými věky u Volodi Suchého ve Slávii VŠ Praha a doposud aktivní v lezecké frakci H.K.Stáří Praha.

Kampermauer, Poříčí n.S. a schůze v Mamutu

Mám zkušenosti z pískovcového lezení (Hruboskalsko např.Kapelnik, Taktovka. Prachov-Prachovská čapka, Ostrov, Sušky, Drábky, Kokořín, Jetřichovice, Vlhošť, Roklice, Příhrazy, Vajoletky, Horní skály, Bezděčín...) z lezení na kameni (Šárka, Řež, Černolice, Kozí hřbety, Mařenka, Plešivec, Kozelka, Bořeň, Čtyři palice, Jizerky, Žďár, Zbiroh, Poříčí n.S., Vlčtejn, Klobouček, střední Povltaví, Pašinka, okolí Kutné Hory, Kácov...) z lezení na vápně (Srbsko, Sv.Ján, Hlubočepy, Kotýz, Frankenjura, Kampermauer, Hochkonig...) z lezení ve Vysokých Tatrách, Alpách (léto-Matterhorn, Breithorn, Grossglockner, Dachstein a ve Wilder Kaiseru, v zimě Bernina, Ortler, Grosswenediger, Wildspitze...) z návštěv umělých stěn (Namche, Mamut, Gutoffka, Smíchoffka...). V součastnosti mám ve svém deníčku přes 2200 výstupů z toho většinu na tom horším konci lana.

Jako tvůrce těchto stránek mám zkušenosti neskonale menší, protože jako laik jsem poprvé k tomu přišel na začátku roku 2006 a stále se učím a pracuji na tom.

 

vyzradil na sebe Venca Obrazekv roce 2007