Jdi na obsah Jdi na menu

Triatlon

            Milli, Ty jsi dˇábel - napsal Honza Mrkva a plně s tím souhlasím!
Sleduji tvoji bohatou klubovou aktivitu v které to kombinuješ, jak se jen dá a to je správné, ale chtělo by to přidat v samotném lezení. Ten tvůj malý Milátčin triatlon (plavání,cyklistika,běh) je opravdu zajímavý a cyklistiku a běh má Dan v tabulkách bodově vyjádřeno, ale plavání zařadit neumí. Chtělo by to celoklubovou diskuzi o tom. Nechceš nám trochu více nastínit, jak to celé triatlonové sportování probíhá jako celek a popsat třeba ty návaznosti jednotlivých disciplín.

                    My máme s Danem také svůj triatlon, ale moc jsme toho ještě nenatrénovali

Obrazek

v disciplínách (drinking,eating,fucking), jak je vidět na našich dresech

Obrazek

 ale nemáme takovou odvahu si to zapsat do aktivity. Jsou to takové neotřelé disciplíny a obodovat je, by nebylo vůbec jednoduché a asi by jsme se dost zapotili, ale nebudu to ani teoreticky rozebírat i když je to lákavé.

                                                                                                                        za TRIATLON team Stáří - Venca

 

Komentáře

Přehled komentářů

Milli - klídeček

Jéé Venco, to je milá poznámka. Samozřejmě - to na na tričku, když se dělá pořádně, tak to je tedy pořádná fuška. Já to dělám tak, že třeba ráno po noční, ještě když není takovej pařák běžím do Podolí, tam si zaplavu pár bazénků (teďka je vnitřní bazén téměř prázdný) a pak jedu na kole z práce domu (nějakou nábližkou) a doma pak usnu jak kotě :-) Jinak v těchto horkých dnech jsem nasadila nový image - Milátka v šatičkách a pantoflíčkách a dráždím chlapská ega a ješitnost na cyklostezce. No jinak, na naše stránky koukám, jen nemám potřebu furt někomu něco sdělovat. A s Jardou normálka jako mluvím, pokud se mnou mluví normálně a nezkouší na mě nějaký hádanky :-) Užívejte krásně letního počasí - já teda horka nesnáším, ale nějak se s tím vyrovnám. M

Jarda - Triatlon

Milli, ta je v poslední době nějak vyřízená. Do práce si chodí odpočinout. Když jsem se Milli ptal, kdy byla naposledy na našich stránkách, tak jsem dostal takovou vyhýbavou odpověď, pomalu žádnou. Tak jestli očekáváte její reakci, tak si myslím, že se ji nedočkáte. Možná se mýlím a nechám se překvapit, protože Milli se mnou nemluví a nevím proč?

Dan - masakr

Krátký a vtipný :D fakt si mě pobavil.
Jsem zvědavej jestli Milli bude reagovat