Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoční lezení v Mamutu

           Poslední letošní návštěva v Mamutu

Pexes stoupajícíS Pexesem navštěvujeme naše domácí prostředí umělé stěny v Holešovicích, kde došlo k několika kosmetickým změnám. Prostory restaurační jsou teď odděleny od lezecké stěny a to před recepcí průhlednou stěnou s vchodovými dveřmi a u stolků byly průhledy Pexeso klesajícízakryty překližkou. Čeká se zřejmě tuhá zima a zatepluje se! Škoda, už nelze při občerstvování pozorovat dění na stěně. Místnost vedle byla uzavřena (snad jen dočasně k Dětskému karnevalu) a tudíž průchod na WC je možný jen přes stěnu. Další změnou je umožnění parkování vozidel návštěvníků v areálu až úplně na konci. Trochu lezecké statistiky nakonec - letošních návštěv zde bylo 27, jednou v Namche, třikrát na GutOFFce a to umělé stěny nemám rád!.

 

                                                                                                spolulezec Venca Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Konec - Howg-End!

Končím letošní přidávání příspěvků.

Venca - Příjemnou opici přeje předseda!

Ty už chlastáš od rána, ne? To ti Libor slíbil čirou překližku, nebo stoleček pro chlastací komando pod stěnu za malý poplatek. Nechceš to jít ještě letos do Mamuta vyzkoušet, mají ještě 3/4hodinky otevřeno.

Andrej - Chlastací komando

...bude moc zasednout a přitom pozorovat climbíki. Průhledy zakryté překližkou dřevěnou, budou nahrazené čírou. aŠ.

Andrej - Poslení lezení

Dnes byla docela kláda, tak jsme s Pexesem dali přednost umělotině, snad s pětihodinovým trápením (nějak mne pobolívaj záda"lepší se to"). Za teplem a pohodlím to chce do Itošky, Monaka, Špání. Není to až tak daleko, jeto blíž než na El Capa.(( aŠ.

Venca - Dost bylo umělotiny

Pravda je, že v zimních měsících je stěna upřednostňována (blízko,teplo,pohodlí..), ale příroda je příroda. Stále je co nového v ČR objevovat, letos třeba Kácov, Hodkovicko, Lužické pískovce... Takže ven, První slanění na Holasu, i když to moc o lezení nebude.

Andrej - Rád,nerád

Já, když to takhle pozoruju a počítam, myslím a docela mi to matematicky vychází (konečná statistika). Zvítězila umělotina nad přírodou. Další už otevřeli v Košířích. aŠ.