Jdi na obsah Jdi na menu

                     Suché skály   9.3.2008


Obrazek    V neděli mělo být na severu nad Suškama podle klubového meteorologa více sluníčka a tak jsme vyrazili za lezením až v neděli. Předem bylo o lokalitě rozhodnuto na schůzi a tak se jelo na cenomanský pískovec k Malé Skále v sestavě lezecké frakce - Andrej, Pexeso a Venca. Zaparkovali jsme na louce  na severní straně skal a samozřejmě vyrazili se ohřát na jižní stranu Střední věže. Na předskalí pod Jižním traverzem, který Pexeso dával na rozlezení jsme byli v tu dobu osamoceni. Na krátký rukáv to nebylo a při doteku skály nám pěkně mrzly ruce. Dále už cesty vyváděl náležitě rozlezený Andrej - Jičínská VII (to jsme ještě zvládali za ním), pak Major VIIb (s Pexesem) a sám už Super Majora VIIIc. Před třetí už se objevilo i avizované slunce a i lezců na skalách bylo více. Já zde byl naposled s Kamzíkem v srpnu 2003 a od té doby se okolí skal dost změnilo k lepšímu.  Andrej se  sem bude určitě vracet, aby si, jak sám říká, něco poopravil a já s Pexesem, aby jsme si zde něco vylezli a hlavně ukázali tuto klasiku Piňdovi.

 

                                                                                                                                          zapsal  Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Sušky 3-2008

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - end

Zavírám komentáře k tomuto článku, krom mně (díky automatickému upozornění emailem) to stejně nikdo nečte. Dnes Jarda pravil, že předpovědní situace nad ČR je složitá a možná vyjde neděle.

Andrej - Nic není důležité.

Když sedím u kompu (mám ho slušně rychlého,jinak by mne to asi taky nebavilo jako někoho jiného)celý den a potřebuji se odreagovat od věcí, které momentálně řeším, prokliknu naše stránky,lezce atd. Když fyzicky hákuju, tak u sebe komp nemám. aŠ.

Venca - Ty už to nepij

Asi to nebylo moc důležité a na internet by jsi měl chodit přes den a ne kolem půlnoci, jak je tvým zvykem. A jak bylo dnes v převisech na Srbárně?

Andrej - To je jedno,

už nevím co jsem chtěl. aŠ.

Venca - Postup

Andreji, je dobré že máš diskuzní příspěvek a rád ti to umožním, ale na internetu všeobecně(např.na lezci) se už druhý den k článkům moc nevrací, pokud to není o Mg, nebo o něčem podobném. Já tu diskuzi nechávám otevřenou po dobu co to je v aktualitách a po přenesení do menu oddílová akce to ukončuji. Zde za 3 neděle nikdo nereagoval.

Venca - Zajetej Roomster?

Pavle, vidím, že to tady sleduješ. Já mám 2000km, už to vypadá zajetě a 3 výjezdy lezecký frakce na skály! Co ty, kdy vyjedem s kočárem z Mladé Boleslavi?