Jdi na obsah Jdi na menu

        Ahoj kamarádky, kamarádi, příznivci Horolezeckého klubu Stáří Praha,

termín 28.10. až 31.10.2010 posledního slanění padl. Toho čeho jsem se nejvíce obával, se splnilo. Pan ředitel podniku, kterému chata patří, se rozhodl, že si v tomto termínu udělá svoji soukromou párty. Hold, vyšší bere. Náhradní termín je vybrán na poslední listopadový víkend tj.26-28.11.

 

Obrazek

Nyní k organizaci:

-         místo konání opět na chatě „Na Vyhlídce“ v Lázních Libverda nebo spíše v jejím katastrálním území. Doufám, že se naší víceméně společenské akce, opět zúčastní většina členů klubu. Omlouvá jen vážná nemoc nebo velmi výnosný byznys, ze kterého bude mít užitek i klubová pokladna. Jinak neomlouváme.

-         účast, prosím, sdělte nejpozději do 17.11.2010 a to z důvodu, aby se naplánoval nákup potravin. Opět bude zabezpečena strava na celé období pobytu. Tým kuchařů v čele se šéfkuchařem Pavlem „Štikou“ se o vaše žaludky a chuťové pohárky postarají. Pro členy klubu je stravování hrazeno z klubové pokladny. Příznivci a hosté zaplatí poměrnou část, podle toho jak vyjdou náklady na jednoho.

-         za noc se platí stále 120,-Kč za jednoho člověka.

-         vzhledem k tomu, že předpokládám, že se posledního slanění účastní většina členů klubu, vybral bych členské příspěvky klubu a ČHS na rok 2011. Členské příspěvky klubu pro rok 2011 zůstávají ve výši 400,-Kč a členské příspěvky ČHS pro rok 2011 jsou též ve výši 400,-Kč. V případě, že by někdo chtěl získat kombinované členství

      v ČHS a OEAV (Oesterreichischer Alpenverein), musí počítat s větším obnosem.

 Výše příspěvků za kombinované členství ČHS - OEAV na rok 2011
Kategorie

Ročník narození

Výše příspěvků

A - dospělí

1951 - 1985

1600 Kč

B - junioři

1986 - 1992

1390 Kč

B - senioři

1950 a starší   

1290 Kč

Děti a mládež

od 1993 a mladší

 750 Kč

            

 

 

 

 

 

 

 

-         tak si nezapomeňte vzít penízky, aby jste jich měli dostatek, protože bude se platit nocleh (u některých dvě noci), příspěvky a zejména, aby zbylo na pivíčko.

-         a kam by jsme letos šli? Podívali bychom se na Kočičí kameny, když nám tam chtějí vybudovat Via Ferrátu.

                                                                                    Informuje organizátor posledního slanění - Jarda                           

 

Komentáře

Přehled komentářů

Křižák - Termín posledního slanění

Jsem rád, že došlo k posunu termínu, protože vždy na státní svátek 28.10. musím položit věnec u nějakého pomníku TGM a potom tam držet čestnou stráž, aby ten věnec někdo neukradl. Druhý den věnec opět vezmu, rozdělím na potřebné množství dílů ku uctění duší zemřelých.
Druhý důvod proč jsem rád je ten, že jsem na to úplně zapomněl. Pane nový majiteli děkuji.

Venca - Vždy tě někam zařadí!

Milli, podle našeho klubového názvu je každej ze Stáří Praha svým způsobem "Starej", s tím se musíš smířit, nemládnem! Ta tabulka v příspěvku je pro kombinované členství ČHS+OEAV a v zájmu společných podmínek pojištění pro obě organizace jsme se těmi kategoriemi přizpůsobili silnějšímu, tak jak to v životě chodí. Shrnuto, jseš už dospělá!?

Milli - Kategorie

Ty kategorie v členství ČHS jsou pěkná levárna. Vže napovídá jen tomu, že už jsem pěkně stará :-(

Jarda - Náklady na poslední slanění

Jak jsem se dozvěděl, v diskusi klubového setkání ze dne 20.10. se hovořilo o nákladech na poslední slanění z klubové pokladny. Na poslední slanění z roku 2009 bylo pro členy klubu uvolněno na stravování po celou dobu, tj. snídaně, obědy, večeře a další občerstvení v průběhu večerních zábav a radovánek, celkem 3.971,00 Kč, což představovalo náklady na 1 osobu ve výši 265,00 Kč. Letošní náklady se budu snažit udržet v podobné výši, jen se zde promítne náklad za plyn, který se použije na přímotop ve společenské místnosti (jídelně). Myslím si, že tato cena za jídlo (na jehož kvalitu si snad mnozí nemohou stěžovat) za tři dny, není přemrštěná a doufám,že jste snad nikdy netrpěli hlady a najedli se do sytosti. Jinak podrobné a detailní vyúčtování každého posledního slanění od roku 2008, kdy jsem opět převzal funci předsedy, je k dispozici a je kdykoliv k nahlédnutí.

Jarda - Poslední slanění 2010

K poslednímu slanění mám jen tolik, že se nejedná o žádnou "kabinetní politiku" jednotlivce nebo vedení klubu. Touto změnou jsem byl i já sám nemile zaskočen. Na období od 25.10. do 31.10. jsem měl naplánovanou dovolenou, kterou jsem si musel vybrat. Tato dovolená byla určena k organizaci a zdařilému průběhu letošního slanění. Ale jak jsem již napsal v upoutávce k poslednímu slanění 2010, nejsme ti páni, zejména v dnešní době, kteří rozhodují, že domluvený termín bude volný. Zjistil jsem, že pan nový ředitel podniku, kterému objekt patří, si zde již několikrát udělal se svými přáteli svou soukromou párty, bez ohledu na to, zda-li byl objekt již řádně zamluven pro jinou akci. Nejsme první, které tento přístup pane ředitele zaskočil. Bohužel taková je doba. Vítězí "funkce" a ostatní se musí podřídit nebo si hledat náhradu. Bylo škoda, že jsem se o této situaci dozvěděl až 14 dní před původním termínem našeho slanění. Tuto změnu jsem musel řešit i v zaměstnání, jak si vyměnit směny, poněvadž v době nového termínu slanění jsem měl sloužit, protože u nás na pracovišti se plánují pracovní rozvrhy na dva měsíce dopředu včetně dovolených. Chci mít tam takové volno, abych vše dobře připravil, aby jste byli spokojeni i když to bude o měsíc později. A potom, do písmene naplníme název této akce "Poslední slanění", poněvadž si myslím, že v předvánoční době se ustuteční jenom "vánoční párty", kde se většinou setkávají jen skalní a aktivní příznivci klubu. Takže se ještě jednou všem omlouvám, ale nebyl to můj úmysl na poslední chvíli změnit tento termín. Nový termín byl vybrán po dohodě s některými, kteří se těchto akcí účastní, aby se nás co nejvíce sešlo. A ještě nakonec. Jestli máte někdo možnost pro příští rok zajistit tak velký objekt s celým zázemím, včetně možnosti vaření za slušnou cenu, tak organizaci posledního slanění pro rok 2011 přenechám někomu jinému.