Jdi na obsah Jdi na menu

           Poslední slanění H.K.Stáří Praha 13-15.10.2006

vyhlídka na Trništi  Letošní slanění proběhlo tradičně na žule v Jizerských horách (vyjma roku 1996, kdy jsme byli na písku v Ostrově) a od roku 1994 jsme u Peťase na chalupě v Albrechticích, kdy jsme navštívili skalku Kladívko na Černostudničním hřebenu. V současnosti se nám už nedostává vhodných slaňovacích terénů a pro příští rok míříme za hranice do Polska. Účast členů oddílu i několika mladých v premiéře i sympatizantů klubu byla slušná a po započítání našich potomků se vyšplhala na dvacet lidí. Letošní zlatý hřeb kulturně společenského programu akce zajistil Waloun, který nám předvedl svůj marocký tuareg-image a v sobotu udivoval přítomné kreací sněhobílé košile a multifunkčního deštníku. Letos se díky krátkému, orientačně nenáročnému nástupu nebloudilo a všichni měli šanci si aspoň jednou sjet dolů na vyhlídce Trniště (bez výhledu),  nedaleko nad Bedřichovem. Odpoledne většina navštívila procházkou údolní nádrž Bedřichov a v neděli se ještě v oddíle našla skupina nadšenců, kteří zavítali cestou zpátky na pískovcové skály u Hodkovic a Bezděčína, takže i po lezecké stránce si užili. Počasí bylo letos jako objednané a i když přes noc mrzlo, tak přes den převládal krátký rukáv a slunce na obloze. Po všech stránkách vydařená akce letošního posledního slanění je už minulostí a ať žije Poslední slanění 2007.

 

                                                                                                                                  zapsal předseda klubu Obrazek

 

P.S. Foto od Andreje ze slanění zde.

 

Náhledy fotografií ze složky Poslední slanění 06

Komentáře

Přehled komentářů

Andrej - Předseda

Paráda. V dalších volbách počítej s hlasem ode mně. aŠ.

Venca - Průvodce

Andreji, budu mít od Petra Bočka (správce Kvočen a okolních skal) průvodce výměnou za průvodce Píkovické jehly a brzy ti budu moc přesně říci co jsme to tam lezli a co lezecky zajímavého se tam ještě nachází.

Venca - Naivita

Andreji, ty jseš tady novej né? Na to reaguješ ty, protože to čteš, ostatní to nebere. Možná kdybych někoho konkrétního sprostě napad, urazil a třeba k tomu taky najdu odvahu, ale není to můj styl. Tyhle stránky jsou hlavně pro členy Stáří, ale spíš to podle návštěvnosti(toplist) vypadá na čtenáře odjinud. Aspoň někoho to zajímá a to je pro mne motivující.

Andrej - Aktivita

Doufám, že tenhle komentář ostatní vyburcuje k lepší aktivitě. aŠ.

Venca - Malé zamyšlení

Andreji znáš to, ne všechny cíle vyjdou(Starostová, Smítkárna...) a není to ani vlastní vinou. S "náročnou češtinou" bojuji i já a Honza(M) mně hned bombarduje za hrubky, ale aby něco zplodil to ne! S fotkama je to těžké, kecálista Waloun toho nabuší mraky, ale podezírám ho, že tím to končí a fotky ani nepřetahuje do PC, natož aby upravoval... Chce to mnoho času (já to slanění dělal celý večer) a hlavně mít odpovídající techniku (digifoto,PC, mail,internet,graf.editor..) a hlavně s tím musíš umět aspoň uživatelsky pracovat. Je to jako s lezením, když to někoho nebaví, tak je do toho nemůžeš nutit, protože výsledek je nula!!!!
Po několika měsících mé zkušenosti s netem(nejenom naším)- každej se rád dívá(pasivně čumí), ale aby něco napsal(vymyslel) na to je línej.

Andrej - Hrubka

Ihned se omlouvám za chyby (a tá hrubka) jééémine. aŠ.

Andrej - Poslední slanění

Pane předsedo, já Vás zdravím. Článek je napsanej docela dobře, akorád bych nepředbíhal to Polsko. Letos jsme měli jet na Dülferovu cestu a dopadlo to trochu jinak. Nejenom to.
P.S. Možná, že by bylo dobré, kdyby rychleji reagovali ostatní účastníci slanění a doplnily fotogalerii této akce? Jestli-že chtěj. aŠ.