Jdi na obsah Jdi na menu

Mimořádná valná hromada 2009

Průběh a výsledky mimořádné valné hromady ČHS

Mimořádná valná hromada ČHS se konala 31.1. 2009 na Strahově a zúčastnilo se jí 21 % členů ČHS. Hlavním bodem jednání mimořádné VH byla volba nového výkonného výboru ČHS. Na programu jednání byla dále zpráva předsedkyně ČHS, vystoupení předsedů odborných komisí ČHS apod.

O funkce ve výkonném výboru se ucházelo celkem 10 kandidátů, přičemž 7 kandidovalo jako tým v čele se Zdeňkem Hrubým a další 3 kandidáti kandidovali samostatně. Ve volbách zvítězili již v prvním kole všichni kandidáti, kteří kandidovali jako tým. 

Výsledkem voleb je toto vedení ČHS:

předseda ČHS - Zdeněk Hrubý; jediný kandidát na pozici předsedy; zvolen 2520 hlasy

1. místopředseda (pro ekomiku) - Jan Bloudek; jediný kandidát na pozici 1. místopředsedy; zvolen 2351 hlasy

2. místopředseda (organizační) - Petr Resch; o pozici 2. místopředsedy se ucházeli 3 kandidáti; P. Resch získal 1916 hlasů (Zdeněk Teplý 366 hlasů; Jan Šlechta 64 hlasů)

členové VV

  • Jiří Čermák; získal 2126 hlasů
  • Zbyněk Česenek; získal 2222 hlasů
  • Josef Uherka; získal 1882 hlasů
  • Vladimír Wolf; získal 2013 hlasů

Další kandidáti na pozice členů VV byli Libor Hroza (1116 hlasů) a Zdeněk Teplý (447 hlasů).

...........................................................................................................................................................

 Krátké postřehy z mimořádné VH:

Návštěva na Strahově byla na limitu usnášenischopnosti, bod programu "Schválení dílčí změny Pravidel lezení v pískovcových skalních oblastech v Čechách" byl přenesen na  program řádné VH ČHS 2009, při volbě se 100% prosadila společná kandidátka kolem Z.Hrubého (naše klubová volba se nepatrně lišila), do oddílové knihovny jsme dostali německo-český slovník pro horolezce a vysokohorské turisty (16000 hesel a vazeb), od KHS HOBRDY Příbram jmenovitě od Franty Mezery jsme dostali pozvání na některé jejich oddílové akce (Kotýz, Jickovice..), časově se to neprotahovalo a zajímavé kandidátské projevy jsou zde.

                                                                                                                                           za HK Stáří Praha VencaObrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Mimořádná VH ČHS 2009