Jdi na obsah Jdi na menu

Měsíční údolí pod Kozákovem

                                         Měsíční údolí - 30.12.2007
Víte kde se nachází tato oblast? Nevíte, já bych taky nevěděl nebýt databáze Skalních oblastí ČR na webu ČHS. Funguje na něm už navigace GPS oblastí (i na naší Píkovické jehle) napojená na mapy.cz a tak jsem se najednou ocitl imaginárně pod Kozákovem.

předseda v zimním

Mapa, náčrtky, fotky, průvodce, popis přístupu a hned byl cíl mé návštěvy na světě. Lezení zde je omezené od 1.7 do 31.10, takže lezecké frakce bude mít dost času se náležitě připravit a tak jako letošní návštěvy Hodkovicka (konkrétně okolí Bezděčína třikrát) s příjemným lezením na Bezděčínské a Hřebenové věži, tak určitě v příštím roce bude na řadě Měsíční údolí rozdělené na Polední a Půlnoční stranu.

Půlnoční strana údolí

Podle prvních pohledů většinou na pískovcové masivy se zde najdou odjištěné cesty i v našich obtížnostech (platí zde klasická JPK) a i Andrej si své VIIc zde najde.

Andělský pilíř

Jogíne, vzpomínám na naše společná lezení a tady by se ti líbilo. Moje zpáteční cesta vedla kolem zasněžených Suchých skal, Panteonu a Vranovského hřebene k hradu Frydštejn.

na lezení to nebylo

V Českém ráji je pěkně i v zimě a je stále co nového objevovat a získávat zimní motivaci na letní pískovcové lezení.

sepsal Venca Obrazek         
 

Náhledy fotografií ze složky Měsíční údolí pod Kozákovem

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Návrat Andreje z Apeninského poloostrova

Vítej v Česku.

Andrej - Krápnik jako krápnik

... a mne netrkne jít se podívat na Kozákov. Já musím na jih Itošky. Václave čubrním. Ale ty budeš taky. A těším se až teren zmapujem důkladnejc. aŠ.