Jdi na obsah Jdi na menu

pohled z patra posilovnyNa významný den - Den památky obětí holocaustu a předcházení zločinům proti lidkosti jsme navštívili s HonzouM po delší době umělou stěnu Namche na Palmovce. Je to tam komornější, více členitější a malebnější než v domácím Mamutu. Při příchodu po obědě to vypadalo, že je zavřeno a nikdo zde nelezl. První změna, kterou jsme zde objevili, byla odkládací stěna na boty u recepce, další pak nově postavené cesty v akváriu, kde jsme začali s lezením. Po krátké době začali přicházet další lezci a mezi nimi i Pexeso s Piňdou a hned bylo veseleji. Po rozlezení v akvárku jsme vlezli do bazénu na trochu těžší a delší cesty, které se za tu dobu moc nezměnily. Na závěr frakce "112"(letos na závěr se změní na "114" s kulatým výročím nejstaršího člena klubu) zasedla k zaslouženému odpočinku a k doplnění ztracených tekutin G-éčkem. Pavlové dále drtili v bazénu jednu cestu za druhou a určitě si připlatili k jinak příjemné ceně 74Kč za dvě hodiny. Po pravidelných návstěvách v Holešovicích, kde už to doslova známe je Palmovka příjemnou změnou v lezení.

                                                                                                              zapsal ten mladší z frakce "112" - Venca  Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Lezení v Namche

Komentáře

Přehled komentářů

Colombo - Odhalená anonymita.

Víš, že jsem ti to chvíli žral, ale nějak mi to neštimovalo! Pěknou nezaplacenou reklamu si jim udělal a ty "postroje", to vymyslet byl výkon. Pivního lezce prozradila IP adresa jeho PC a drobné pravopisné chyby v závěru.

Pivní lezec - Hezké fotky.

Hele. A vono to tam tak vypadá opravdicky. Nebo já ti nevím, to snad abych se tam zajel podívat, jak to vono. Pivo tam maj, to je dobře a kdyby mi náhodou hráblo, že bych si chtěl zablbnout (myslím tím jako zalézt), postroje mají také? Možná jsem se uspěchal, že se hned montuju do nějakého lezení. To bych šel tak po pátem, šestem pivu, tehdy mám nejvěčší sílu.

Andrej - Bez pochyb

Je dobrej, ty barvy mu uznám taky. (Jenom jemu). aŠ.

Venca - Mladší z frakce "112"

To koukáš climbíku, co, není to montáž, je dobrej! Je jako víno, čím starší tím lepší!
P.S Ukáže ti to RP stylem po všech(bohužel barvách)!

Andrej - Starší z frakce "112"

...to dal (ukáže jak se to leze)? No. O doplnění stracených tekutin nepochybuji. Gut climbik. aŠ.