Jdi na obsah Jdi na menu

        Lezecké centrum v Holešovicích - 11.11.2007

Na významný to den - Den válečných veteránů přijel do Prahy Martin na bílém koni a nás zahnal pod střechu na umělou stěnu.

nový tobogán

 Na námi plánovanou Křížovou cestu do Jána letos asi nedojde a tak jsme v rámci "tréninku" navštívili našeho domácího Mamuta. Jedna nepříjemná informace pro ty, kteří využívají permanentku je ta, že končí jejich časová neomezenost a budou jen na 3 měsíce. Chtějí nás přinutit, aby jsme chodili častěji, ale to se jím asi nepodaří. Začali jsme lézt s Pexesem v dvojce, po příchodu Piňdi v trojce, poté jsme se roztrhli na dvě dvojky a nakonec končili po několika hodinách v trojici. A to nebylo vše. Přišel si zalézt Peťas s dcerami a naše bývalá oddílová spolulezkyně Jana Burdová ted už s příjmením Tomšů i s celou svojí rodinou.

Jana Tomšů (Burdová)

Pro mne to bylo příjemné setkání po více jak deseti letech. Jištění přes osmu jí dělalo sice trochu potíže, ale lezení nezapomněla a něco i na stěně vylezla.

a vyváděla

 To je určitě velká motivace pro naší ženskou lezeckou frakci v Stáří a určitě to tak nenechají a posunou ženskou výkonnost v klubu k vyšším metám.

Peťas a děti

 Závěr se konal v restauračních prostorách centra a bylo o čem pokecat a zavzpomínat na staré, dobré časy v Stáří Praha z konce minulého století.

                                                                                                                                                        zapsal Venca  Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Lezení v Mamutu listopad 2007