Jdi na obsah Jdi na menu

ObrazekTak a máme tu první průběžné výsledky! Prvními body se mohl pochlubit Venca, Dan a Pexeso, kteří vyjeli na první slanění do Pikovic, Venca vytáhl na Pikovickou jehlu NC obtížnost UIAA II. Pro Vencu to znamená 5 bodů, pro Dana a Pexesa (druhej a třetí na špagátě) po 2 bodech. Ovšem netrvalo dlouho a Štika s Janou začali zapisovat do svých výkonnostních tabulek a všechny soutěžící nechali hodně za sebou. Štika vede průběžné pořadí a má momentálně neuvěřitelných 380 bodů a Jana má na druhém místě krásných 140 bodů. Na bronzovém se drží Pexeso s 97 body. Od třetího místa do osmého už je to našlápnuté. Se čtvrtým místem a 91 body se může pochlubit Mrkva, který všechny body nabral pouze v běhu, momentálně prochází tvrdým tréninkem na Pařížský maraton, který se má uskutečnit 7. března. Jen zdůrazňuji svůj obdiv, kéž bych v jeho letech měl takovou fyzičku. Držíme ti palce!! Dále s nepatrnou ztrátou je Kamzík s Milli kteří nejvíce bodů nahnali na běžkách a Dan s Vencou okupují poslední dvě místa. Když naše výsledky rozdělím na 3 kategorie: 1. ostatní lezení 2. umělé stěny 3. outdoor aktivity V ostatním lezení vyhrává Pexeso s 22 body, druhý je Venca se 14 body, třetí Kamzík se 7 body. Na umělých stěnách je to Pavel alias Štika s 380 body, druhá je Jana se 140 body a třetí je Kamzík s 80 body. V outdoor aktivitách vyhrává Mrkva s 91 body, druhá Milli s 57 body a třetí je Pexeso s 35 body.

         Jméno - body - pořadí:

 

 Pavel Kramule  380  1
 Jana Brslínková  140  2
 Pavel Vršecký  97  3
 Jan Mrkvička  91  4
 Jan Kutek  80  5
 Milada Šandová  77  6
 Daniel Lacina  67  7
 Václav Kopecký  40  8

                                                                                          To je z měsíce leden, Dan

 

Komentáře

Přehled komentářů

Aktivity-team - Úvaha nad naší aktivitou

Hodnocení aktivity by se dalo rozdělit na několik kroků. První elementární věcí je samotný výkon, jeho absolvování, které je dle nastavených tabulek odměněno nějakým bodovým ohodnocením. Toto, ale k vítězství nestačí a podle mne všichni v klubu nějakou i sebenepatrnější aktivitu konají. Dalším krokem by mělo být to zaznamenat a zde už pár lidí s aktivitou končí. Důvodů může být několik např. nechuť angažovanosti se, něco nového se učit, lenost obecně, technické nezvládnutí to vložit... Samozřejmě řešením by byla, motivace penězmi, což je v dnešní době prostředek na který skoro každý rád slyší, ale bohužel tudy cesta v našem klubu nevede. Nikoho nutit nelze, jen lze pomoci těm, co mají problém s vkládáním na stránky. Kdo neuspěl s korespondenční nápovědou, tak ať přijde na setkání klubu do Mamutu (v úterý 9.2), kde proběhne bezplatně seznámení se s problematikou kolem zápisu na naše stránky.

Dan - úpravy, kde ?

Kam si to přidal? Do toho našeho excel souboru? Jestli jo, tak to zítra ještě probereme. No s tím nadpisem to není moje práce, to si trefil :D nevím jakej máš na to názor, ale mě se líbí.

Venca - Sory, trocha úprav (ne oprav)

Dane, nedá mi to, ale udělal jsem pár změn - přidal komentáře (důležité k diskuzi), vložil pro oživení pár obrázků, pár odkazů pro dokreslení informací a názornější tabulku aktivity. Pěkně zpracovaná statistika, propracovaná až k jednotlivým kategoriím, mně se to líbí a teď jen vydržet. Na konci roku (a možná i dříve) bude objektivně jasno o držitelích klubových cen. Jen ten "jednoduchý" nadpis v záhlaví není asi z tvé hlavy, co?