Jdi na obsah Jdi na menu

Cyklo Rallye Sudety 2009

     ....tentokrát jenom krátce o nehorolezeckém kolování Pindi a Pexesa krajem Teplických a Adršpašských skal, Broumovskými stěnami a přes stolové hory Bor a Ostaš, kam je již poněkolikáté zavedl tradiční (od r. 1995) maraton horských kol „Rallye Sudety“. 

Obrazek

   Dle slov reprezentantů z klubových řad je to fyzicky i psychicky těžký závod , který se zatraceně přísně ptá, jak pečlivě kdo po celý rok sbíral síly a zkušenosti. 

Obrazek

  Na tuto otázku odpověděli P + P aktivním a úspěšným zdoláním 123 km dlouhé náročné tratě s celkovým převýšením cca 3300 m a s technicky velmi obtížnými sjezdy.  I letošní trať vedla pěknou přírodou a na závodníky čekaly i podobné záludnosti - jízda přes kořeny.  Počasí tentokrát závodníkům přálo, a tak se odpoledne vrátili pouze pořádně zaprášení a úměrně k absolvované trase znavení. Azyl nám pro dobu našeho víkendového pobytu v Teplicích nad Metují poskytla chatka autokempu Bučnice v příjemném prostředí přímo u Metuje. 

Obrazek

   V neděli – to měli cyklisté už volno – jsme se šli alespoň podívat na písek – i když Pexeso měl původně větší ambice, leč lezečky zapomněl v Praze ..... :-)) Takže jsme se „jen“ kochali krásou, mystikou a monumentálností Teplických skal. (Adršpašskou část jsem si proběhla v sobotu, když „kluci byli v akci“).

Obrazek

                                                                             Eva - vedoucí technicko-servisní skupiny

 

Náhledy fotografií ze složky Cyklo Rallye Sudety 2009

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Nešťourej do toho!

Jako vysvětlení je to samozřejmě nedostatečné, ale o to nejde, hlavně když si ten závod užil a byl spokojen sám se sebou. Asi jsem(určitě) nechápající, ale vylučovací metodou mi vychází jedině "administrátor Pexesák"?

Eva - na vysvětlenou....

Venco, když už jsi nejednotu v teamech vymákl - Pinďa je v tom nevinně,
jisté administrativní nedopatření se vloudilo. Nebudu jmenovat, ale já to nebyla... :-))

Venca - Gratulace reprezentantům

Tak mi opravili kolo, začínám trénovat, ale na Sudety 2010 to asi nedotáhnu. Jen mne mrzí, že jste nejeli za stejný team. Pinda byl přihlášen za Prahu 3.