Jdi na obsah Jdi na menu

             Oddílová akce Srbsko - lom Alkazar 1.4.07 s dětmi

Andrej s Klárkou a Andrejou, Pavel s Kačenkou, Janka a Petr s Markétkou a Terezkou, Pexeso a Venca

HomoleLetos je to už druhá lezecká akce klubu (pro Andreje třetí), díky letošní mírné zimě i brzkému jaru, na zdejší vápno. Máme sraz až na parkovišti před tábořištěm u Berounky a jelikož se scházíme až v Alkazaru, tak procházíme pod Blážinou stěnou, kde měl Andrej vyhlédnuty výstupy (Mobili, Duel..) na které tentokrát nedošlo. Pro návštěvu s malými dětmi je Alkazar ideální a při sobotním slunném dni tam bylo plno nejen ve stěnách, ale i kolem (turisti, kolaři, bruslaři, rybáři..) Vytvořili jsme tři dvojky a zdolávaly cesty, každá podle svých možností v levém i pravém amfiteátru a i na Malém Matterhornu (Homoli) a i naše malé snaživé slečny si vylezly pár nástupů s horním za čokoládu (sladká motivace). Jen tak namátkou uvedu Balanc 6/6-, Svíčková na smetaně s brusinkami 6+, Hare krišna 5, Tomův nápad 6, Železitá 5, Veronika 5, Colaloca, Schody do nebe 5, Yetiho hrana 5, Gouranga 7- ... Skončili jsme až navečer, když už všichni rozumní lezci seděli na terase restaurace U Berounky a doplňovali ztracené tekutiny. Jelikož se z nás pomalu, ale jistě stávají i lezci-fotografové, tak bude z akce dostatek fotomateriálu a časem ho sem určitě přidám - zde.

                                                                                                                                                              Venca  Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Lezení v Alkazaru 1.4.07

Komentáře

Přehled komentářů

Fotografové z klubu - Motivace byla, je a bude

Někteří pardálové by ten rum brali, ale někteří by tam nahoře třeba čekali raději Pamelu Anderson nahoře bez (viď Honzo). Já si myslím, že v tom focení děláme větší pokroky než v tom lezení (i když se taky snažíme) a foto-frakce má výsledky. A to máme v záloze i B-team (Wally,Martin,Kamzík, HonzaM...) a časem to bude na klubovou výstavu v Mánesu.

Andrej - Čokoláda nebo RUM

Staří pardálove si sladkou motivaci představuji asi trochu jinak. Motivace mládí gut idea. Jinak Venco dobrý. Pavel jako fotograf se chytil taky. Nebylo to náhodou tím sluníčkem? aŠ.