Jdi na obsah Jdi na menu

Letošní  Valná hromada ČHS 2021 se uskutečnila v plánovaném termínu 20. března 2021 formou videokonference na platformě Zoom od 9:00 za účasti 75 zástupců oddílů. Na základě loňské novely stanov byla povolena účast pouze předsedům/zástupcům oddílů registrovaným v ČHS a program VH byl omezený a její součástí nebyly volby do Výkonného výboru, Disciplinární komise ani Revizní komise, které by se měly uskuteční později v rámci standardní VH ČHS.

vh-chs-2021.jpg

Pořadatelem telekonference byl VV ve složení - Jan Bloudek, Marek Klíma, Petr Resch a Jiří Oliva a za sekretariát byly přítomny Božena Valentová a Michaela Košatková. Po skončení videokonference následovalo hlasování per rollam tj. e-mailem (do 26.3) a po týdnu se očekává oficiální zápis a závěrečné usnesení.

Delegáti

Podklady k VH 2021 najdete v aktualizovaném bulletinu. , Zápis VH ČHS_20.-26.3.2021_V1.pdf a promítaná Prezentace ČHS_VH 2021.pdf Více podrobností z VH jsou uvedeny na stránkách lezce a horyinfo. Na závěr se musím přiznat, že za těch 25let co chodím na valné hromady svazu je tato forma jednání pro mne vším vyjímečná a doufám, že tak jak ustoupí covid-19 do pozadí, tak se vrátí doba předcházejících schůzí i když by se našly i nějaká ta pozitiva na tomto formátu jednání.

                                                                          zástupce H.K.Stáří Praha na virtuální VH ČHS - Venca Obrazek 

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Venca - Dokumenty z VH ČHS 2021

Usnesení, výsledky hlasování, zpráva mandátové komise... - https://www.horosvaz.cz/chs-informace/v-sobotu-20-3-se-konala-valna-hromada-chs/