Jdi na obsah Jdi na menu

     Otevírám oddílovou diskuzi na téma Poslední slanění H.K.Stáří Praha 2020. Letošní rok díky nemoci covid-19 a následnými vládními nařízeními reagujícími na aktuální situaci v ČR komplikuje naši společnou akci. Bylo by dobré, aby jste vyjádřili svůj současný postoj k oddílové akci a navrhli rámec za jakých podmínek byste se účastnili. Děkuji za Vaše příspěvky.

                                                                                                                            H.K.Stáří Praha

 

Náhledy fotografií ze složky Posledni slanění 2019 od Venci

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Peťas - Re: Slanění (ne)bude?

S Danem jsme čekali jak se vše vyvine. Tak je to tady, tak letos nic. Slanění nebude. Každý letos slaňuje sám za sebe . Tak si budeme přát ať se potkáme na Vánočním setkání

Venca - Zhoršení epidemiologické situace

Otázku ne-pořádání posledního slanění za nás rozhodlo prohlášení vlády č.201 z 12.10.2020, kde se zakazuje do 3.11.2020 pořádání hromadných akcí v počtu vyšším než 6 osob!

Venca - Slanění (ne)bude?

Zatím ten můj příspěvek žádnou diskuzi nevyvolal a tak začnu sám. Jelikož už patřím do více ohrožené skupiny lidí, tak v poslední době společné akce moc nevyhledávám a jsem obezřetnější. Podle mne by mělo poslední slanění proběhnout jako jednodenní oddílová akce v nějaké blízké lezecké oblasti. Jak se na to díváte vy ostatní?