Jdi na obsah Jdi na menu

                            Ahoj
Jak tak koukám na naše horostránky tak  se nám oddíl docela slušně začíná věnovat lezení.Že by jsme přece jen byli horolezecký oddíl ?
Tak přispěji taky svou troškou do mlýna. Byla to taková neplánovaná a nečekaná akce, ale stačil jeden telefon a ocitnul jsem se s Lenkou na 1. máje na Suchých skalách.

dscn4524.jpg

Počasí se , ale pokazilo a tak jsme bouřku přečkali v restauraci u Boučků na Malé skále.Druhý pokus opět úprk ze skal tentokrát do Besedic restaurace u Kalicha. Déšť a pokročilá doba už vyhnala ze skal všechny lezce.
    Počasí se trochu umoudřilo a tak jsme opět vyrazili , směr Hlavní věž na Otovu cestu (IV).

dscn4533lenka-u-kruhu.jpg

Léta nelezeni si tady vybrala svou daň v podobě slabého morálu,protože tolik smyček k prvnímu kruhu na této cestě ještě nikdo asi nedal. Lenka se naučila slušně jistit a tak jsem se nakonec probojoval na balkon a k 2 kruhu.Zbytek cesty už byl pohoda.Lenka si s cestou docela slušně poradila . .Pro zpestření jsme slanily na severní stranu skal, každý na jednom fousu lana , které samozřejmě nestačilo až dolu a tak jsem Lenku dolu raději spustil na smyci.To už ,ale byla úplná tma a tak rychle pro batohy a domu .

dscn4539bezdez.jpg

  Nechcete oprášit taky nějakou klasickou cestu třeba ve Skaláku Údolku  Blatník? Chtěl bych ji zkusit, ale nejsem jsi jistý zda jí po těch letech zvládnu.
 
                                                                                                                                                    Ahoj Peťas
 

Náhledy fotografií ze složky Suché skály 2014