Jdi na obsah Jdi na menu

                1.slanění na Holasu
 
Letošní 46.ročník 1.slanění na Holasu, byla moje devátá účast v řadě a naše oddílová účast byla standartní, stále stejné tváře (Kamzík, Venca, Pexes s Míšou,Piňda s Evou, Peťas se Simčou, Wally se synem, Bohouš), ale bohužel nemáme dokumentační skupinové foto.

1slaneni-2013.jpg

Letošní počasí nebylo špatné, bez sněhové pokrývky s vyššími teplotami a mírně proti předpovědi. Drobné mrholení se dostavilo až na náš závěr při pochodu dolů Tichým údolím za svitu čelovek a do vlaku jsme nastupovali už náležitě zabláceni. V posledních létech většina z nás, kromě domácích, volí příjezd vlakem do Roztok a vzhůru na Holáč.

p1200541.jpg

 Oheň už hořel, účastníci se scházeli, připravovala se trojnoška a první runda svařáku a někteří už i stačili vykonat "povinné první slanění". Já už jsem byl letos rozlezený z novoroční Pikovické jehly. Účastníků setkání nebylo letos mnoho, kronika se asi zapoměla doma a podepisovalo se na volné listy papíru, jako při shánění hlasů při volbě presidenta, vína také moc nedorazilo a ingrediencí bylo ještě méně a muselo se vracet zpět do kotle.

p1200581.jpg

Už to nebývá tak bouřlivé jako dříve, asi stárneme a nekončíme na pivku a kafi v Starosuchdolské restauraci, uvidíme v roce 2017, kdy bude kulaté 50.výročí a organizátor srazů H.O. Bohnice určitě něco velkého přichystá. Takže přeji vše nej do nového roku a zapište si, že 4.1.2014 se zde opět sejdeme.

                                                                                                                                        zapsal Venca     Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky 1slanění na Holasu 2013

Komentáře

Přehled komentářů

Pavel - Připomínka

Jestli tam měl Waloun syna nevím, já ho neviděl.
Do Starosuchdolské restaurace s námi nikdo jít nechtěl a všichni utíkali domů.