Jdi na obsah Jdi na menu

Jubilejní 45.ročník novoročního setkání na Holém vrchu je už minulostí. Tak jako před pěti lety, tak i letos nás přivítala slavnostní výzdoba v podobě panelů, charakterizující minulé srazy.

p1170942.jpg

Za pár let už to bude problém na srazové loučce tyto rekvizity rozvěsit. Historicky nejzajímavější(nejhodnotnější) jsou ty černobílé fotky z prvních ročníků z konce 60let minulého staletí.

p1170861_panorama.jpg

 Letošní návštěvnost i z naší strany byla o něco menší, já se zapisoval do kroniky jako 90tý, trochu více foukal vítr, ale po sněhu ani památky, opékaly se vuřty, koštoval svařák, slaňovalo se, spřádaly různé akce na letošek a hlavně se setkává několik generací horolezců.

p1170900w.jpg

 Naše řady letos reprezentoval Kamzík, Venca, Bohouš, Pexeso s přítelkyní, Pinda s Evou, Peťas se Simčou, Waly se svým potomkem a nově Jana Burdová s dcerou. Letos jsme odcházeli z Holáče o něco dříve, odpadla závěrečná návštěva Starosuchdolské restaurace a šlo se dolů Tichým údolím na vlak do Roztok.

p1170934.jpg

 Termín příštího novoročního srazu je dopředu daný(5.1.2013), takže se nikdo nemůže vymlouvat a tak jen na závěr příspěvku obligátní přání všem - ať se zde za rok zase opět všichni zdrávi sejdem!

                                                                                                                                             zapsal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky 1slanění na Holasu 2012