Jdi na obsah Jdi na menu
                    44.ročník 1.slanění na Holasu
H.K.Stáří Praha - Bohouš, Waloun, Milli s otcem a strejdou, Peťas s dcerou, Kamzík, Pexeso, Venca, Jarda, Piňda s dcerou, Eva s dcerou a synem, Petr s Jankou a 3dětmi. Takto velká
účast na klubové akci se bude jen těžko letos překonávat, ale celkově zde bylo trochu méně účastníků, dáno zimním počasím a já se podepisoval do kroniky pod pořadovým číslem 149.

glejt-2011w.jpg

Deset lidí od nás vyrazilo na Holas vlakem do Roztok(u Prahy) a Ticháčem nahoru k Uněticům, z toho pár nejmenovaných jedinců to zvládlo i s průběžnou občerstvovací stanicí a druhá polovina zůčastněných(dvě velké rodiny) to měla podstatně blíže a nakonec, kdy už se počasí zlepšovalo dorazil i náš předseda. Vše už probíhalo v plném proudu, hořel oheň, opékaly se vuřty, vařil se svařák, slaňovalo se, ... potkávali se známí, vedly se všelijaké debaty a spřádaly se plány na nové klubové akce.

p1150201.jpg

Standartní strkanice o pozice při nalévání svařáku se nekonaly a pálení krabic od vína a i konečná u ohně v podobě opékání vánočního stromku byla letos o něco dříve.

p1150219.jpg

 Odcházelo se po etapách, někdo zpět na vlak, někdo pěšky domů, i autem se jelo, ale s Pexesem jsme zůstali skoro až dokonce, ale úplný závěr této společensko-kultůrní akce probíhal v přátelské atmosféře v Starosuchdolské restauraci u piva. Co popřát klubovým účastníkům akce, aby to první slanění nebylo pro někoho letos poslední a ať se zde za rok zase opět všichni zdrávi sejdem!
                                                                                                        zapsal  VencaObrazek
 

Náhledy fotografií ze složky 1slanění na Holasu 2011

Komentáře

Přehled komentářů

Jarda - Příspěvek

Venco, ne každý má tolik času. A potom, když sedíš 12 hod za počítačem, tak mám snad nárok jej, alespoň jeden, dva dny neotevřít. Přečti si co doporučují odborníci. Nejsem fanatik, abych denně byl u počítače, i když je to v dnešní době moderní. Jsou období, zejména po dlouhých "šnůrách" směn za sebou, kdy nechci počítač ani vidět, nato na něm něco tvořit.

Venca - Re: Neslibovat-konat

Jardo, dávám ti na svou vysvětlenou a ty si to budeš dobře pamatovat, že si ten článek slíbil napsat o noční. Už jsme to tady vícekrát probírali, ale každý člověk má den o 24hodinách a kolik času věnuje práci, zábavě, spánku, rodinným povinostem... je na něm. I já toto často řeším. Radami odborníků se moc neřídím, jsem denně v práci na PC(tak jako miliony lidí na této planetě), ale fanatikem se necítím, je to můj chleba. Vem si třeba HonzuM, od začátku roku obden běhá kolem 8km i v tomto počasí. Je fanatik, nebo člověk, který chce něčeho dosáhnout a jde za tím! Další příklad, vem si třeba Štiku, ten má v aktivitě přes 200zápisů za rok, neuvěřitelné číslo, ale jeho intenzita mu dovoluje lézt těžší a těžší cesty na písku. Jen více takových nadšenců (bláznů?,fanatiků?) v našem klubu!

Venca - a co ještě, pro Milli

Možná, kdyby to napsal Jarda, tak ten příspěvek bude podrobnější, popisnější, s více detaily, jak jste lezli, jak Walounovy spadnul vuřt do ohně..., ale on má trochu delší dodací lhůty a tak jsem to napsal sám. Ano máš pravdu, já tě osobně viděl lézt jednu cestu, hezky si se zviditelnila, ale nemáš už od srpna minulého roku vedenou žádnou aktivitu a i s tvojí účastí na klubových akcí to není moc slavné. Proč? Zřejmě jsem více kritický, sorry, ale jedno staré české přísloví praví: "Jedna vlaštovka jaro ještě nedělá".

Milli - a co ještě

A taky jsme s Kamzíkem lezli, přece. Mám sice odřenou holeň, ale jsem na to pyšná :-)