Jdi na obsah Jdi na menu

  Letošní vánoční schůzku jsme absolvovali pro nás v netradičním místě, dále od centra, ale nakonec účast byla dobrá i když té loňské rekordní se to nepřiblížilo. Kbelský pivovar je nový podnik(necelý rok v provozu) s kapacitou 50míst, ale místní tradice říká, že ve Kbelích se pivo vařilo už roku 1758, kdy pivovar založil sám hrabě Černín.dsc_5612.jpg

 Prostor velký, pro nás sice hlučný, ale parkování v areálu a nabídka 7druhů piv/9jídel k pivu a 8hlavních jídel to vyvážila. Přítomna byla Sylva, Pexeso, Peťas, Domča a Dan, Kamzík, Anička a Venca, Mili s půlročním synem a Honza Červený. Letos se končilo dříve, ale i tak se něco vypilo, pojedlo, předaly se drobné dárky, poklábosilo se a snad se i dohodly nějaké klubové akce na rok 2020. Hned ta první bude dopoledne 1.1.2020 na oddílové Pikovické jehle, přijedťe bude veselo!

jehla-2020.jpg

   Zajímavé bylo Peťasovo vyprávění a fotky z návštěvy Nepálu s Janou. dsc_5613.jpg

  Důležitou informací je, že letošní už 53.ročník Novoročního srazu na Holáči - 4.1.2020 bude bez zajištěného slanění, ale přesto Vás všechny na tuto naší tradiční klubovou akci zveme.

          Šťastné a veselé Vánoce, životní pohodu a zdraví vám Všem přeje H.K.Stáří Praha

                                                                    Postřehy z klubové vánoční párty zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání Kbelský pivovar 2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář