Jdi na obsah Jdi na menu

           Vánoční párty 2015 - 16.12.2015 U Karla IV.
      účast - Pexeso, Karel Berndt, Dan, Venca, Kamzík, Sylva, Jarda, Obluda, Bohouš, Peťasstitched_001.jpg

          Přiznávám se bez mučení, že pozvánkou na letošní akci klubu jsem způsobil trochu informačního šumu, protože tam byl uveden začátek na 19h i když předseda SMSkou zval na 18h, ale na účasti se to negativně neprojevilo. Docházka byla standartní, od roku 2010 zabíráme z poloviny zdejší salonek a několik spolulezců se omluvilo předem a zbytek asi zaspal, nebo je sklátil předvánoční shon. Sházeli jsme se doslova jak švábi na pivo a nutno uznat, že nápojový lístek U Karla IV svou bohatou nabídkou zlatavého moku tomu pomáhá.dsc_2366.jpg 

    Předávalo se něco vánočních dárků, poklábosilo se o pár akcích (Velká Fatra, Matterhorn...) na příští rok, zhodnotilo se letošní poslední slanění v nových prostorách pensionu Přebytek, vybralo se na průkazy ČHS a na členské příspěvky klubu, které zůstaly v letošních relacích.
        Letos jsme salonek sdíleli s živou kapelou v orchestrálním obsazení a náležitou zvukovou kulisou, nebylo sice slyšet vlastního slova, ale dalo se to poslouchat.

dsc_2361.jpg
  
    Předseda nám odjíždí na patrolu k vrbětickému muničáku, takže má na Holas omluvenku, ale vy ostatní jste zváni na sobotu 9.1.2016 na už tradiční klubovou akci na 49.ročník Prvního slanění na Holasu. Odjezd vlaku z Prahy do Roztok n.V. dám včas na stránky.

                                                                                          zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání U Karla IV 2015

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Hledají se klubová ocenění

Na vánočním setkání se dříve (naposledy HonzaM. za běžeckou aktivitu 2011) udělovaly putovní aktivita/pasivita ceny. Přiznájí se poslední držitelé těchto cen a vrátí je předsedovy do uschovny.