Jdi na obsah Jdi na menu

                Krátký report z letošní výročky

V úvodu předseda klubu přivítal účastníky výroční schůze Stáří Praha, které se zúčastnilo 9 členů z 20 a omluvenku zaslali 3 členi. Účasten byl i jeden host, který pravidelně navštěvuje klubové akce a mohl by být v tomto pro mnohé z klubu vzorem.

-            Následovalo orientační seznámení se s hospodařením klubu za rok 2013, které není ještě celkově uzavřeno. Veškerá dokumentace v kopii bude předsedou klubu předána Sylvě Adámkové, která v našem sdružení zastupuje kontrolní a revizní komisi. Největší výdaje za rok 2013 byly na dárky k životním jubileum členů klubu a klubové akce se letos finančně nepodporovaly a tak se usneslo, že klubový příspěvek na rok 2014 zůstane stejný jako minulý rok. Předseda spolu s místopředsedou dodatečně rozhodli, že od klubových příspěvku budou osvobozeny děti členů klubu a to minimálně do 15let věku. Toto je plně v souladu se stanovami ČHS, kde je také preferováno rodinné členství.

nepojmenovany-2.jpg

-         Dalším důležitým bodem bylo upřesnění členské základny pro rok 2014. Tak jako každý rok nás někteří členové opouštějí, ale v rámci rodinného členství přibudou děti členů, takže členská základna zůstává víceméně stejná jako vloni.

-         Projednávalo se a vedla se diskuze o eventualitě nového předsedy klubu, protože Jarda z jistých soukromých důvodů, které na schůzi rozvedl, může kdykoliv odstoupit. Bylo schváleno, že první místopředseda bude Sylva Adámková a druhým místopředsedou bude Václav Kopecký. V novém předsednictví klubu je Jaroslav Rosa, Sylva Adámková a Václav Kopecký a čas nám ukáže k jakým změnám v klubu může dojít.

        Padla i kritická slova k úrovni našich klubových stránek. Na jejich obhajobu, jako kompetentní webmaster mohu jen konstatovat, že stránky budou takové, jak si je samy povedeme, protože nikdo za nás nebude psát příspěvky a vkládat fotky z klubových akcí. Na letošní rok se projednávaly a mohou být uskutečněny tyto akce:

 únor – 6. až 10..2.2014 lyžařské běžecké soustředění v Jizerkách – Lázně Libverda uskuteční se podle aktuálních sněhových podmínek

březen – 22. 3.2014 valná hromada ČHS – účast Rosa, Kopecký

květen – možná cykloakce na Vlčím vrchu nebo v úvahu přichází i Šumava

           brigáda na Pikovické jehle – včasné oznámení termínu provede správce skály Venca Kopecký – vyvěsit na stránky nejpozději koncem března nebo začátkem dubna. Dále správce skal se pokusí zabezpečit grant z ČHS na úpravu okolí Pikovické jehly

prázdniny Alpy v Rakousku

podzim – říjen – Poslední slanění klubu 2014.

-              Pevně věříme, že se budou připravovat další individuální akce v průběhu celého roku ve skupinkách dvou až čtyř účastníků... i více a budou dopředu prezentovány na našich stránkách.  

-              Nakonec volná diskuse sklouzla k horolezecké etice, ozdravení na skalách, o tom že dnešní mladí lidé se nechtějí sdružovat do větších kolektivů a že většinou prosazují individualistický přístup    

                                                                         zapsal předseda a místopředseda

 

 

Náhledy fotografií ze složky Výroční schůze klubu 2014

Komentáře

Přehled komentářů

Sportovní klubový referent - Piňdo, trochu tě opravím

Podle mých přesných klubových statistik jsme naposled, jako oddíl, pořádali klubovou lezeckou oddílovou akci v květnu 2009 na Polínku. Tenkrát nás bylo celkem solidních 11účastníků a docela dobře jsme si všichni zalezli. Od té doby už jen paběrkujeme.

Pavel,Eva - Klubová akce !

Doplnění. 18 ledna se koná přechod Krkonoš. Klubová akce jak řemen Venco !