Jdi na obsah Jdi na menu

 

vyroci-12.jpg

 

  V dubnu 2018 začínáme třináctý rok fungování internetových stránek horolezeckého klubu Stáří Praha. Začátky webových stránek nebyly jednoduché, začínalo se bez zkušenosti, ale přece jenom to mělo stoupající úroveň a výsledkem je zaznamenaná historie našeho klubu. Doufám jen, že se bude pokračovat i nadále a najdou se i pokračovatelé a vylepšovatelé, kteří pozvednou úroveň našich stránek.
 Přidávám pár suchých čísel ze statistik toplistu: za 144měsíců vidělo naše stránky přes 78710 návštěvníků. Nejprohlíženější jsou příspěvky v menu Video s více jak 25400
návštěvami, následovány složkou Aktivita členů H.K.Stáří(5527), která je už delší dobu archivována. Z fotografií jsou na prvním místě fotky z menu Oddílové akce s 2625 zobrazeními. Na stránkách se k dnešku nachází asi 382 článků a přes 4050 fotografií uspořádaných v 435 fotogalériích. Využíváme komerční program našeho provozovatele stránek s celkovou kapacitou paměti 5120MB a jsme na 47%, což nám dává do budoucna dostatečnou rezervu k dalšímu rozvoji.
 Co říci na závěr?   Především poděkovat všem za články, fotky a za diskuzní příspěvky

               a popřát malému H.K.STÁŘÍ PRAHA velkou vytrvalost nejen na internetu!

                                                                                                            webmaster Venca Obrazek